Cottage

19. února 2008 v 19:33
Jeho předností je nízký obsah tuku a vysoké množství bílkovin. Bílkoviny jsou důležité pro růst a revitalizaci všech tkání v těle (od kostí, svalstva až po vlasy a nehty), jsou nezbytné pro tvorbu protilátek bojujících s infekcemi. Mimo to obsahuje i vysoký obsah vápníku, který je nezbytný nejen pro stavbu kostí, ale je důležitý pro svalovou kontrakci, krevní srážlivost a další nezbytné pochody v těle.A tento sýr není jen zdravý, ale především chutný. Navíc jeho neocenitelnou vlastností je, že se z něj dá vykouzlit spousta dobrých jídel.
Na trhu můžeme nalézt jahodovou příchuť, borůvkovou nebo červený pomeranč. A dále nesladké příchutě jako je cottage cheese s chilli kořením anebo s rajčaty a olivami. Plastové kelímky s cottage sýrem můžeme koupit buď po 150 g a nebo po 200g balení.
  • Energie: 471 kJ / 112 kcal
  • Tuky: 5 g
  • Bílkoviny: 13,5 g
  • Sacharidy: 3,3 g
Zdroj.:http://www.sanzdrave.cz/cottage-syr/
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 *Lua *Lua | Web | 19. února 2008 v 20:05 | Reagovat

je výbornej... :)

2 Acidka Acidka | 19. února 2008 v 20:08 | Reagovat

Dneska sem si jeden koupila:)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.